Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beykoz'da, deniz manzaralı ve 18 milyon TL değerindeki yeni malikanesine kavuştu. Akalın, son dönemlerde sık sık görüştüğü arkadaşı Kerimcan Durmaz'ı evine davet etti. Demet Akalın'ın evini gezmeye başlayan Kerimcan, hayranlığını gizleyemedi. Kerimcan, Akalın'ın yeni evini oda oda gezerken çektiği videolarını ise instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.
Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın giyinme odasından, ayakkabı odasına, oturma odasından, evin tuvaletine kadar video çekerek Akalın'ın evini takipçilerine gösterdi. Kerimcan, instagram hesabının Story özelliğinden çektiği videolarda, Akalın'ın çanta koleksiyonunu incelerken, kendisine çanta hediye ettirmeyi de ihmal etmedi.
Villanın görüntülerini tek tek paylaşan Kerimcan Durmaz, "Ev değil saray!" yorumunda bulundu. Demet Akalın'ın doğal ev hali ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.