MED ve MF ortak yapımı olan, Hande Altaylı tarafından kaleme alınan Fox TV’nin dram türündeki dizisi kadın için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin bitiyor olması izleyici kitlesi arasında üzüntü yaratırken final bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu.
Kadın son bölümde Arif’in Şirin hakkındaki gerçekleri, Bahar ve Enver’le paylaşması bütün dengeleri değiştirdi. Hayatını alt üst edecek kararı vermekte oldukça zorlanan Enver, öz kızının itirafını aldıktan sonra onu polislere teslim etti. Abisi ve Bahar’ın başına açtığı işlerin vicdan azabını yaşayan Kısmet, Cem’le kaçma planlarını bir süre erteleyerek onlara yardım etmeye karar verir. Raif’in evlilik teklifiyle hayatının şokunu yaşayan Ceyda, artık hislerine karşı koymamaya karar vererek teklifi kabul eder. Bu arada bir mucize olmuş ve Ceyda, Arda’nın velayetini de almıştır.
Bahar’ın hayallerinden birini daha gerçekleştirmeyi hedefleyen Arif, üniversiteye geri döner. Yeni kitabı için Fazilet hanıma yardım ettiğini düşünen Bahar ise kitabın üzerindeki yazar kısmında kendi adını görünce hayatının şokunu yaşar.